Baaten Meet- & Regel Techniek BV

Baaten MRT

Informatie

Baaten MRT heeft zich ten doel gesteld het leveren van een breed en compleet pakket aan diensten tegen een scherp prijsniveau. Een tweede doelstelling die hierbij wordt gehanteerd is het leveren van deze diensten op goed kwaliteitsniveau.

De medewerkers van Baaten MRT hebben een ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten en industrieŽn.

Wat betreft de realisatie van besturingen en besturingskasten /panelen is een ruime kennis aanwezig van gangbare instrumentatie en elektrotechnische componenten, PLC en SCADA systemen en operator panelen. Voorbeelden hiervan zijn onder ander Siemens, Omron en Allen Bradley.

De realisatie van besturingskasten en montage ďon-siteĒ kan worden uitgevoerd volgens klant specifieke engineering en montage normen.

Voor de realisatie van het hardware (en software) ontwerp maakt Baaten MRT gebruik van moderne software middelen zoals bijvoorbeeld EPlan P8.

 

 

 

 

 

Een andere activiteit van Baaten MRT is het leveren van (E+W) technisch mankracht† cq. personeel ter ondersteuning van (productie) bedrijven. Eigen of bemiddeld personeel wordt ingezet waarbij altijd geldt dat Baaten BV de verantwoordelijkheid neemt voor de selectie en kwaliteit van de medewerker.

Tenslotte dient vermeld te worden dat Baaten MRT zich voor de uitvoering van de werkzaamheden richt op geldende ISO kwaliteitsnormen (ISO9000:2000).

Deze website heeft niet de intentie om een uitputtend overzicht te verschaffen. Wij hopen enkel U met de verstrekte informatie voldoende aanknopingspunten te bieden cq. te hebben geboden om contact met ons op te nemen.

Heeft uw dan ook vragen? Bent uw geÔnteresseerd en wilt U meer weten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!